Jostedalsbreen – Europas största glaciär

Norge är ett land med en mycket skiftande natur och här kommer du som funderar på ett besök kunna välja massor av olika alternativ och aktiviteter. Till Norge finns det alla från avkopplande resor till den stora staden Oslo för att uppleva god mat och dryck samt mycket högklassiga hotellupplevelser. Det kommer även att vara ett land som kanske är bäst i världen när det gäller att erbjuda upptäcks- och äventyrsresor. När du ska göra dina val hittar du allt från fjordresor och fiskeresor till att upptäcka norrskenet samt även vandra på glaciärer. Något som du kanske inte känner till är att Norge har Europas största glaciär. den heter Jostedalsbreen och naturligtvis kommer det även att finns möjligheter att åka på upptäcksresor till denna vackra plats.

När du tänker på detta kanske du genast frågar dig varför du skulle åka på semester till ett ännu kallare område i världen än du redan bor. Detta är dock inget som du kommer att märka av och kylan här kommer definitivt inte att vara samma som den bitande köld du tänker dig på vintern. Av den anledningen kan du enkelt och lätt välja Jostedalsbreen som ditt nästa resmål. Här kommer du att få en fantastisk upplevelse som verkligen ger dig det lilla extra som en vanlig Medelhavssemester saknar.

Förutom att du hittar massor av olika aktiviteter som gör att du kan uppleva landskapet på egen hand eller genom guidade turer, kommer du även att ha massor av olika val gällande ditt boende. Här kan du välja mellan att bo på hotell, vandrarhem eller i stugbyar. Du behöver heller aldrig oroa dig över att du kommer till en plats utan komfort och teknik. Här kommer du alltid att finna allt från barer, och restauranger till perfekt Internetuppkoppling på det hotell du valt att förlägga din vistelse till.